Designen i våra hem är viktiga. Inte enbart för att de kan ge en snygg look till vår bostad, utan även för att designen återspeglar vår personlighet. Att välja vilken design som hemmet ska ha är oftast en svår uppgift, åtminstone om man är flera i hemmet där allas personlig ska lysa igenom. Det finns mängder med olika typer av inredningsstilar, trender och designer att välja mellan, men i denna text kommer vi att fokusera på de tre populäraste inredningstrenderna och hur du använder enkla medel för att anamma dessa och få in mer design i din vardag.

Modern art déco

Denna inredКартинки по запросу Modern art déconingsstil och design är hämtat från 20-talet. Här är det lyx och flärd som gäller och ju mer desto bättre. Du fixar stilen enklaste genom att använda dig av stora kristallkronor, material som sammet (gärna på möbler) och inredningsdetaljer i guld. Satsa gärna på ljusa färger och så rena linjer som möjligt för en optimal känsla.

Industri

En stil som blivit mycket omtalad är den stilrena industritrenden. Här är det mycket plåt och metaller som gäller och man satsar på en mer avskalad stil i hela hemmet. Möblerna får mer än gärna bestå av rostfri stål och väggarna prydas med svartvita bilder i enkla, svarta ramar. Du fixar enkelt en väldigt industri-känsla i hemmet genom att sätta upp gamla industrilampor. Till synes kanske inte dessa ser så roliga ut, men när de kommer upp i hemmet kan de snabbt blir rummets mittpunkt.

Skandinaviskt

Få designer och inredningsstilar lyckas slå den svala skandinaviska stilen. Denna inredningsstil går ut å att blanda gammalt och nytt, samtidigt som man tillför mycket grönska och växter i hemmet. Naturmaterial är en mycket viktig del av designen, t.ex. ett påslakan eller gardiner i linne. Här använder man sig av ljus nyanser på väggar, golv och tak, vilket varvas med pastellfärgade tyger i t.ex. soffa och säng.